Champignonsalade            

(2 personen)

 

1 bakje kastanjechampignons        

2 el citroensap             

peper en zout         

6 groene olijven zonder pit              

3 el mayonnaise           

3 el slagroom         

10 sprietjes bieslook                

half zakje verse kervel (15 g)          

halve rode paprika                 

1 bakje alfalfa (100 g)   

     

 

Champignons schoonvegen en in plakjes snijden..       

Met citroensap en zout 1 minuut koken.

In vergiet laten uitlekken en laten afkoelen.      

Olijven in dunne plakjes snijden.        

Mayonaise en room doorelkaar roeren, kruiden erboven fijnknippen.   

Op smaak maken met peper en zout.  

Saus, olijven en champignons doorelkaar scheppen.    

Paprika wassen, schoonmaken en in flinterdunne reepjes snijden; reepjes halveren.      

Alfalfa wassen en op platte schaal leggen.        

Champignonsalade erover verdelen.      

Garneren met paprikareepjes.                          

 

Lekker bij gebakken krielaardappeltjes.