Gevulde omelet

 

  • 100 ml plantaardige olie
  • 100 gr tofu, fijngeprakt met een vork
  • vleeskruiden
  • 3 el tomaten in blokjes
  • 2 el ui fijngesneden
  • ½ el rietsuiker
  • 1 el zoute sojasaus
  • ½ tl witte peper
  • ½ tl zwarte sojasaus
  • 3 eieren, opgeklopt
  • 3 el korianderblaadjes, fijngehakt
  • 1 rode peper, fijngesneden

 

 

Verhit de helft van de olie en roerbak hierin de tofu met de vleeskruiden.
Voeg de andere ingrediënten toe, met uitzondering van de eieren.
Maak van het eiermengsel omeleten en bak die aan beide zijden lichtbruin.
Vul elke omelet met een beetje van het tofu-mengsel en vouw de uiteinden naar het midden zodat er een vierkant ontstaat.

 

  • Serveer met pandanrijst.