Thaise Quorn met paprika
- 1 pakje Quorn (of tofu), in stukjes
- 1 rood Spaans pepertje, fijngehakt
- 2 el sojasaus
- 1 el azijn
- 2 tl bruine basterdsuiker
- 2 teentjes knoflook, uitgeperst
- 1 rode paprika en 1 groene paprika, in reepjes 1 ui, gesnipperd
- 3 el plantaardige olie
- versgehakte koriander of peterselie
Doe de Spaanse peper, sojasaus, azijn, suiker en geperste knoflook in een kom en voeg de stukjes Quorn (of tofu)
toe.
Laat ± 30 minuten marineren.
Roerbak de ui en paprika in de hete olie.
Voeg de stukjes Quorn (of tofu) en de marinade toe en laat ± 4 minuten stoven.
Roer af en toe om aanbakken te voorkomen.
Bestrooi met de koriander of peterselie en serveer met rijst.