Mihoen-groentenschotel met tahoe

 

  • 250 g mihoen
  • 1 zakje boemboe nasi-gorengkruiden
  • 1/2 blok tahoe (± 200 g)
  • 3 el ketjap
  • 1 ui
  • 3 el zonnebloemolie
  • ½ pak Chinese groenten (diepvries)
  • zout en peper

 

Bereid de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Week de nasi-kruiden.
Snij de tahoe in blokjes, doe ze in een kom, voeg de ketjap toe en schep door elkaar.
Pel en snipper de ui.
Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui glazig.
Voeg de tahoeblokjes met de ketjap toe en roerbak ± 3 minuten.
Voeg 3 el water toe en vervolgens de nasi-kruiden en de Chinese groenten.
Meng goed en laat ± 10 minuten sudderen op een laag vuur.
Breng op smaak met zout en peper.
Schep de mihoen door het groentemengsel en bak even mee.