Pasta - ovenschoteltje Franka
2 personen
150 g macaroni
½ blok gerookte tofu
Pomodore tomatensaus (zakje Knorr)
7 dl water
doperwten of courgette
champignons
groentenbouillontablet
Italiaanse tuinkruiden
uien
knoflook
geraspte kaas
twee 1-persoons ovenschoteltjes
Kook de macaroni 5 minuten in 7 dl water.
Verdeel de macaroni over beide ovenschotel-tjes en leg daarover de in blokjes gesneden tofu.
Doe in een pan de tomatensaus, het zakje Knorr, de bouillontablet, de kruiden en het overgebleven macaroniwater.
Kook daarin gedurende 2 minuten de doppers of courgette en de champignons.
Bak in een koekenpan de ui en de knoflook.
Doe de uien en knoflook in de schoteltjes.
Hierover de saus.
Als laatste bestrooien met geraspte kaas
20 Minuten in de oven op 200°C.