Pasta - ovenschoteltje Franka

 

2 personen

 

150 g macaroni

½ blok gerookte tofu

Pomodore tomatensaus (zakje Knorr)

7 dl water

doperwten of courgette

champignons

groentenbouillontablet

Italiaanse tuinkruiden

uien

knoflook

geraspte kaas

twee 1-persoons ovenschoteltjes

 


Kook de macaroni 5 minuten in 7 dl water.

Verdeel de macaroni over beide ovenschotel-tjes en leg daarover de in blokjes gesneden tofu.

Doe in een pan de tomatensaus, het zakje Knorr, de bouillontablet, de kruiden en het overgebleven macaroniwater.

Kook daarin gedurende 2 minuten de doppers of courgette en de champignons.

Bak in een koekenpan de ui en de knoflook.

Doe de uien en knoflook in de schoteltjes.
Hierover de saus.

Als laatste bestrooien met geraspte kaas

20 Minuten in de oven op 200°C.