Macaronischotel


200 gr macaroni
2 el olie
2 uien, fijngesnipperd
50 gr prei, in ringen
2 paprika's, in reepjes
1 winterwortel, in reepjes
1 kopje groentebouillon
enkele takjes marjolein, fijngehakt
kerriepoeder
paprikapoeder
peper
2 tomaten, kleingesneden
100 gr room
enkele sprieten bieslook
tofu
knoflook

 


Kook de macaroni 'al dente' in water met zout.
Verhit de olie en fruit daarin de ui enkele minuten.
Voeg achtereenvolgens prei, paprika en winterwortel toe en laat alles even meebakken.
Schenk de bouillon erbij en breng het geheel op smaak met marjolein, kerrie- en paprikapoeder en peper.
Laat alles ca. 5 minuten pruttelen.
Voeg dan de uitgelekte macaroni en de tomaten toe.
Roer alles goed door elkaar en laat het gerecht door en door warm worden.
Roer de room erdoor en bestrooi het gerecht met fijngeknipte bieslook.