Lasagne met spinazie 2
2 personen
Voor 2 eenpersoons ovenschaaltjes
4 lasagnevellen, 6 minuten gekookt, onder koud water bewaren
De ui even bakken.
Voor de vulling
5½ ons diepvries spinazie LIDL
¾ fles Sugo Aldi met provençaalse kruiden mengen met:
- 1 el Italiaanse kruiden
- 1 ui, gebakken
- knoflook
- cayennepeper naar smaak
- ¾ groentenbouillontablet
100 g parmesaanse kaas, geraspt, waarvan 50 g erdoor en 50 g erover
Parmesaan, geraspt, om af te dekken
1 lasagnevel op de bodem van het ovenschoteltje.
Helft van de vulling erover.
Tweede lasagnevel erop en daarop de rest van de vulling.
Afdekken met de geraspte Parmesan
Hetzelfde doen met het tweede schoteltje
± 20 Minuten in de oven op 180˚C + 5 minuten grillen.
___________________________________________________________________
Lasagne met spinazie 2
3 personen
voor grote ovenschaal
5 lasagnevellen, 6 minuten gekookt, onder koud water bewaren
Voor de vulling
11 ons diepvries spinazie LIDL (apart houden!)
1 pot Sugo Aldi met provençaalse kruiden, mengen met:
- 1½ el Italiaanse kruiden
- 2 uien, gebakken
- knoflook
- cayennepeper
- 1 groentenbouillontablet
150 g Parmesan, geraspt, waarvan 75 g erdoor en 75 g erover
Dun laagje saus over de bodem, dan de helft van de lasagnevellen.
Alle spinazie erover plus laagje saus.
Tweede helft lasagnevellen erop plus de rest van de saus.
Afdekken met de geraspte Parmesan.
Ø 20 Minuten op 180˚C + 5 minuten grillen.