Cora's pasta met blue castello

(4 personen)


pasta
1 courgette
1 bakje champignons
1 grote ui
diepvriesdoperwten (half zakje)
1½ verpakkingen blue castello
crème fraîche
zout
peper
wat boter of olie
evt. wat melk en allesbinder

 


Zet het water voor de pasta op en kook de pasta hierin gaar.
Snipper intussen de ui en fruit die in boter of olie in een wok.
Voeg als de ui glazig ziet de in plakjes gesneden champignons toe.
Even meebakken en dan de courgette in stukjes gesneden erbij.
Doperwten toevoegen en de kaas er door smelten.
Naar smaak zout, peper en crème fraîche toevoegen.
(De saus eventueel aanlengen met wat melk en binden met allesbinder.)
De groenten zijn af te wisselen met andere soorten bijv. sperzieboontjes, prei (dan geen ui gebruiken) enz.
Ik kies meestal voor groene groenten van wege de kleur.
Kies groenten met een zachte smaak, dus geen paprika of zo.