Ovenschotel met tomaten, courgette en artisjokharten


4 tomaten
1 courgette
1 blik artisjokharten (netto 330 gr.)
3 bosuitjes
½ zakje verse Provençaalse kruidenmix
2 eieren
50 gr. parmezaanse kaas
zout en peper
2 el olijfolie
2 el rozemarijn

 


Snijd de tomaten en courgette in dunne plakjes.
Giet de artisjokharten af en snijd ze in dunne plakjes.
Vet de ovenschaal in.
Leg de courgette, tomaat en de artisjokharten in de schaal.
Maak de bosuitjes schoon en in ringetjes snijden.
Strooi de rozemarijn en de bosuitjes over de groenten.
Klop in een kom de eierenlos met kaas, zout en peper.
Schenk dit mengsel over de groenten.
Besprenkel met wat olie.
Laat de schotel in 30 minuten gaar en goudbruin worden (200°C).


Lekker met grof volkorenbrood.