Ovenschotel met Peperonata, prei en Mozzarella

Een heerlijke, iets pittige ovenschotel.

(2 personen)


8 aardappelen
1 pot peperonata *)
1 prei
1 potje koksroom o.i.d.
1 ei

 


Kook de aardappelen gaar.
Klop het ei los met de room.
Snijd de prei in ringen en als je geen peperonata kunt vinden, de paprika in reepjes.
Doe de aardappels in een ovenschotel.
Strooi wat zout en cayennepeper over de aardappels.
Verdeel de peperonata/parika's, prei en koksroom/ei over de aardappelen.
Verkruimel de mozzarella over het geheel.

Plaats in een voorverwarmde over op 200ºC en bak het geheel in 20-30 minuten goed heet.

 

*) Peperonata kun je o.a. vinden bij AH, bij de olijven etc.
Het is een antipasto en bestaat uit paprika's en tomaten.
Kun je dit niet vinden, neem dan een pot geroosterde en ontvelde paprika's.