Mexicaanse Quornschotel
3 personen
1 pakje quorn naturel in blokjes
1 pak diepvies Italiaanse groenteschotel (IGLO)
1 blik tomaten
1 bekertje zure room
1 klein zakje tortillachips naturel
1½ tl tacokruiden
2 el salsa mild
1½ ons gerapte cheddar
olijfolie
Verhit 1 eetlepel olijolie in een wok en voeg de quorn en de tacokruiden toe.
Roerbak 5 minuten en voeg de in stukjes gesneden uitgelekte tomaten toe.
Voeg dan de bevroren groente toe en roerbak ± 10 minuten op middelhoog vuur.
Voeg de salsa toe.
Doe het geheel in een ovenvaste schaal en bedek de massa met tortillachips.
Bestrijk dit alles met de zure room en dek af met cheddar.
Zet de schaal in een oven van 175ºC voor 20 minuten.
Eventueel bijgerecht guacomole of een groene salade.