Ei-paprika taart

(4 personen)

6 plakjes bladerdeeg (diepvries)
1 ui
1 groene en 1 rode paprika
150 g champignons
1 zakje mix voor boerenomelet (Knorr)
2 el slaolie
4 eieren
1/8 l zure room
75 g geraspte kaas

 


Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
Pel en snipper de ui.
Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snij deze in reepjes.
Snij de champignons in dunne plakjes.
Bereid vervolgens de omeletmix volgens de aanwijzingen op het pak.
Bak de gesnipperde ui en de reepjes paprika in de slaolie op een laag vuur zachtjes glazig.
Bekleed een ovenschaal met een laagje bladerdeeg en prik met een vork hier en daar gaatjes in de bodem.
Klop de eieren met de zure room los.
Vul de vorm met het paprikamengsel, de champignons en het eimengsel en strooi er kaas over.
Bak de taart in ± 45 minuten in de oven goudbruin en gaar (200°C).