Roergebakken broccoli

 

  • 1 rode paprika
  • 300 g broccoliroosjes
  • 1 blikje tomatenpuree (70 g)
  • 1 blikje maïskorrels (150 g)
  • 100 g ongezouten cashewnoten
  • knoflook
  • 1 el ketjap manis
  • 1 tl oregano
  • 1 tl basilicum
  • 3 el olijfolie
  • 1 ciabattastokbrood
  • wok of grote braadpan

 

Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden.
Broccoli in kleinere roosjes snijden.
In wok olie verhitten.
Paprika toevoegen en al omscheppend ± 2 minuten bakken.
Knoflook pellen, erboven uitpersen en ± 1 minuut meebakken.
Broccoliroosjes, tomatenpuree, ketjap, oregano, basilicum, maïs en cashewnoten toevoegen en al omscheppend ± 10 minuten bakken.

Ciabatta in schuine plakken snijden en erbij geven.