Groentencurry met cashewnoten

 

  • 2 el olie
  • 3 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 1 diepvriespak Bonduelle Bloemkoolroosjes à 450g
  • 1 diepvriespak Bonduelle Franse Sperzieboontjes à 450g
  • stukje verse gember van ± 2 cm (fijngehakt)
  • ½ el kerriepoeder
  • 1 tl gemalen komijn
  • 1 rode ui in ringen
  • 200ml kokosmelk (blik)
  • 100g lichtgezouten cashewnoten

 

 

Verhit de olie in een wok en fruit hierin zachtjes de knoflook en de gember.
Schep de ui, de bloemkoolroosjes en sperzieboontjes erdoor.
Roerbak het geheel op hoog vuur ± 2 minuten.
Voeg de kokosmelk toe en laat de groenten in 4 minuten op matig vuur onder regelmatig omscheppen gaar worden.
Schep op het laatste moment de cashewnoten erdoor.

 

Heerlijk met rijst!