Broccoli met ciabatta

 

 

  • 1 rode paprika in reepjes
  • 300 g broccoli in roosjes
  • 3 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 blikje tomatenpuree van 70 g
  • 1 el ketjap
  • 1 tl oregano
  • 1 tl basilicum
  • 1 blikje maïskorrels van 150 g
  • 100 g ongezouten cashewnoten
  • 1 ciabatta-stokbrood

 

 

Verhit de olie in een wok of braadpan en bak er al omscheppend de paprika in.

Uitgeperste knoflook toevoegen en ca. 1 minuut meebakken.

Broccoli, tomatenpuree, ketjap, oregano, basilicum, maïs en cashewnoten toevoegen en al omscheppend ca. 10 minuten bakken.

Het broccoli-mengsel over vier borden verdelen en er schuin afgesneden plakken ciabatta naast leggen.