Mexicaanse quornschotel

 

2 personen

 

 

  • 175 g Quorn stukjes
  • 1 blikje rode kidneybonen
  • 1 grote ui
  • 1 teen knoflook
  • 2 dl groentenbouillon
  • 2 dl bruin bier
  • 2 el tomatenpuree
  • 2 tl djinten
  • 1 tl kaneel
  • 2 tl oregano
  • ½ tl Tabasco
  • 2 el verse korianderblaadjes
  • 2 el geraspte kaas
  • 3 el olie
  • tortilla's

 

 

Snipper de ui en hak de knoflook fijn.

Verhit de olie in een braadpan en bak de ui en de knoflook zachtjes glazig.

 

Voeg de Quorn toe en bak de stukjes in ca. 3 minuten bruin.

 

Roer de tomatenpuree erdoor en voeg de kruiden, de bouillon en het bier toe.

 

Schraap de aanbaksels van de bodem van de pan los.

 

Voeg de bonen toe en laat alles ca. 15 minuten zachtjes sudderen.

 

Warm intussen de tortilla's op.

 

Strooi de koriander en de kaas over de Quornschotel en serveer direct.