Zuid-Amerikaanse champignonburgers

 

 

  • 120 g quinoa
  • 2 Planet Green champignonburgers in stukjes
  • olie
  • 1 courgette, in plakjes gesneden
  • 1 teen knoflook, uitgeperst
  • 250 g kastanjechampignons, in plakjes
  • ½ blikje maïs
  • koriander naar smaak
  • paprika poeder
  • peper
  • citroensap (vers of uit een flesje)

 

 

Kook de quinoa volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Bak de stukjes champignonburgers in een beetje olie, voeg even later de courgette-plakjes toe en de knoflook.

 

Voeg na een paar minuten de kastanje-champignons toe, fruit deze even mee en doe er dan de maïs bij, de koriander, het paprika poeder, de peper en wat citroensap.

 

Doe tot slot de gare quinoa erbij, goed doorwarmen en opdienen met bijvoorbeeld tomatensalade.