Zeeaster met roergebakken Quorn

 

  • 350 g Quorn
  • 1 el mosterd
  • 1 el vloeibare honing of appeldiksap
  • zout
  • versgemalen zwarte peper
  • 150 g zeeaster
  • 2 bosuitjes
  • 2 el olijfolie

 

Maak in een kom een marinade van de mosterd, honing of appeldiksap, zout en peper.
Schep de Quorn erdoor en laat de marinade 10 minuten intrekken.
Spoel de zeeaster goed af met koud water en laat uitlekken in een vergiet.
Snij de bosuitjes in ringen.


Verhit in een wok de olie en bak daarin al omscheppend de Quorn ± 3 minuten.
Schep de Quorn op een bord.


Doe nu de zeeaster in de wok en bak al omscheppend ± 2 minuten.
Laat daarna nog ongeveer 2 minuten gaar worden tot alle vocht is verdampt.
Schep bosui en Quorn door de zeeaster en verwarm nog ongeveer een minuut.

 

  • Serveer met kerrierijst.