Gevulde champignons

 

4 stuks

 

 

  • 4 grote champignons
  • 15 g boter
  • 1 kleine ui
  • 1 teentje knoflook
  • 2 tl tomatenpuree
  • 1 tl majoraan
  • 1 dl groentebouillon
  • 30 g geitenkaas
  • zout
  • peper

 

 

Ontdoe de champignons van de steeltjes en hak de steeltjes fijn.
Smelt de boter in een pan en bak hierin de champignonhoedjes onder voortdurend roeren.
Schep de champignons uit de pan zodra ze goudbruin zijn.


Snijd de schoongemaakte ui fijn en fruit deze in de resterende boter in de pan.
Voeg de gehakte champignonsteeltjes en de uitgeperste knoflook toe.
Na enkele minuten kunnen tomatenpuree, majoraan en bouillon worden toegevoegd, evenals de in kleine stukjes gesneden geitenkaas.


Voeg naar smaak zout en peper toe en vul de 4 champignonhoedjes met dit mengsel.


Verwarm de gevulde champignons in een pan met deksel op een laag vuur of in de oven op 150°C en dien ze op.