Gebakken aardappelen met paprika

 

 

  • 1 rode paprika
  • 2 groene paprika's
  • 12 aardappelen
  • 75 g boter of margarine
  • 1 teentje knoflook
  • zout
  • peper
  • 1 el dille (diepvries)

 

 

Paprika's wassen, halveren, zaadlijsten verwijderen en in reepjes snijden.
Aardappelen schillen en wassen en tot gebruik onder water zetter...

 

Aardappelen in plakjes snijden en met keukenpapier goed droogdeppen.


In 2 koekepannen boter verhitten.
Aardappelen met deksels op pannen ± 7 minuten zachtjes bakken.
Af en toe omscheppen.


Knoflook pellen en erboven uitpersen.
Paprika toevoegen.
Zonder deksels nog ± 12 minuten bakken.
Af en toe omscheppen.
Op smaak brengen met zout en peper.


Overdoen in schaal.
Dille erover strooien.